Vi spesialsyr nettsiden for deg

NetConsulting CMS er et internettbasert publiseringsverktøy som er enkelt å sette opp, administrere og vedlikeholde nettsteder med. Vertøyet er lagd på responsiv kode og tilpasser seg alle skjermstørrelser, uansett om det er webskjermer, lesebrett eller smarttelefoner. Systemet er også modulbasert og gir deg mulighet til å vokse i takt med dine behov.


Internettbasert system - Oppdater som om du bruker Office Word

NetConsulting CMS er et internettbasert system, noe som betyr at det eneste du trenger for å komme i gang er en nettleser. Har du tilgang til Internett, så har du tilgang til å oppdatere nettstedet ditt når som helst og hvor som helst!   Mange kan være innlogget på èn gang, og det kreves ingen forkunnskaper for å kunne bruke systemet.

Systemet lar deg enkelt endre alt innholdet på webløsningen din. Du kan endre logo, bilder, tekster, layout, opplastbare dokumenter. Brukergrensesnittet er svært enkelt å forstå og å bruke, og du trenger ingen opplæring for å komme i gang. Hvis du kan å skrive i Office Word, så klarer du å oppdatere innholdet på websiden din.

NetConsulting CMS har vært i markedet siden 2005, og nye versjoner har vært sluppet etter grundig testing av våre kunder som Gjensidige Forsikring. I forhold til andre publiseringsverktøy, så kommer denne løsningen svært godt ut på stabilitet og brukervennlighet.

 

Fordeler med NetConsulting CMS

Fordelene med NetConsulting CMS er mange. Løsningene er bygd på nyeste teknologi og kan spesialsys 100% uten begrensninger fra 3-partsleverandører. Løsningene finnes også pakket i "Startpakker", med ferdig tilpasset design og layout. Dette gjør at mindre bedrifter kan komme i gang med sin responsive webløsningen, til en lav pris og med minimal risiko for sprekk på tid og pris. De kan deretter gå over til å spesialsy sine startwebsider, ved bl.annet å endre grafisk design. Den største fordelen anses ofte å være at koden vedlikeholdes sentralt av NetConsulting, og at kunden alltid har siste versjon installert på sin webløsning. Dette inkluderer oppgraderinger som må gjøres når browsere og søkemotorer oppdaterer sine løsninger. Kundene slipper å tenke på å måtte gjennomføre disse tilpassningene selv. 

Les mer om hvordan vi designer og utvikler en proff webløsning

Bestill i dag

 


Profesjonell nettside eller startpakke?

Med NetConsulting CMS kan du både få en proff ny nettside, planlagt og lagd bare til deg - og du kan komme i gang ved å benytte en Startpakke-løsning. Hvilke behov har du?

Les mer om hvordan en proff webside lages

Les mer om hvordan du kan komme i gang ved å bruke en Startpakke
 

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy