NetConsulting tilbyr utvikling av grafisk design for trykk

NetConsulting sine designere er høyt utdannet innen grafisk design og webdesign. Vi har jobbet med utarbeidelse av grafiske elementer for web- og trykk i nærmere 15 år og det er få designprosjekt vi ikke har gjort siden vi startet. Noen elementer designer vi oftere enn andre. Typiske elementer vi gjøre mye av er design av elementer som alle firmaer trenger i oppstarten og vekstfaser. Vi har også profesjonelle partnere som lager profilarbeid for de aller størte bedriftene i Norge. Ta kontakt, og hør hvordan vi kan løse dine behov.


Logoutvikling

En logo er gjerne det første et firma utvikler. Logoen skal symbolisere og kjennetegne firmaet ditt, og er viktig å få laget på en proff måte. 

Les mer om hvordan vi utvikler logoer

 


Profilmanual

En profilmanual sikrer at firmaet ditt blir markedsført på en helhetlig og profesjonell måte, på tvers av alle dine markedskanaler. Investeringen vil sikre firmaets profil i markedet og bidra til å øke jobbtilfredshet blant ansatte og innleide konsulenter. Investeringen vil bli viktigere jo større selskapet blir. 

Les mer om hva vi inkluderer i en standard profilmanual


Visittkort og brevark

Noe papirbasert markedsmaterial er fortsatt vanlig å ha. Netconsulting tilbyr utvikling av startpakker, inkl. visittkort, brevark, 2 valgfrie maler som rapporter samt konvoluttdesign. Vi leverer ferdig trykte elementer til kunde.

Les mer om leveranse av visittkort


Annet; brosjyrer, flyere mm

Tidvis designer vi enkle plakater, flyere, små brosjyrer for print mm. Vi designer alt innhold, tar korrektur og leverer ferdig printede/trykte brosjyrer til kunde. 

Ta kontakt med oss

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy