Vi skreddersyr nettsiden for deg

WordPress er verdens mest populære og brukervennlige verktøy for å lage nettsider. Med WordPress fra NetConsulting er det kun fantasien som setter grensene. Det er lett å forstå, lett å bruke og lett å gjøre endringer i.   WordPress gir deg et lekkert design tilpasset akkurat deg. Nettsiden vises optimalt på alle skjermer og den vil alltid være i trygge hender hos oss.   


Med WordPress fra NetConsulting får du lønnsomme nettsider du kan stole på.   Vi gir deg  kvalitetssikrede plugins, sømløse nettsider og enkelt tilgang på support. Responsiv design sørger for at du når kundene der de er, enten det er på mobil, nettbrett eller foran skjermen hjemme.   

Hvorfor Wordpress?

Wordpress gir mange muligheter andre publiseringsløsninger ikke gir. Løsningen ble introdusert i 2003 og har gått gjennom en kraftig utvikling de siste årene og er basert på programmeringsspråket PHP.  Koden er bygd på open source, den er gratis og videreutvikles av hundrevis av programmerere verden rundt.  Med WordPress er du sikret å ha et til en hver tid oppdatert publiseringsverktøy. 

Administrasjon av nettsiden WordPress er i seg selv en webapplikasjon som styres direkte over internett. Det krever ingen lokal installasjon av programvare, kun en nettleser. Administrasjonspanelet gir deg tilgang til publisering av artikler/nyheter (ofte referert til som «posts») og innholdssider.) Innstillingene er enkle og begrenset til kun det mest nødvendige, noe som gjør WordPress enkelt i oppstartsfasen. Tilgang til innstikk og tema finner man også. Kjernen til WordPress deler innhold opp i to kategorier Artikler (eller «posts») og innholdssider («pages»). Artikler i sin enkelhet fungere som nyheter eller innlegg og oppdateres ofte regelmessig. Innholdssider mer statiske og inneholder ofte informasjon som endrer seg over lengre tid. Editering av innhold er lik for både artikler og innholdssider der man får alle de velkjente verktøyene for tekstbehandling som man kjenner igjen fra Microsoft Word. 

 

Hva kan NetConsulting AS tilby?

NetConsulting AS har kunnskaper om Wordpress og bygger gjerne nettsider for din virksomhet på publiseringsløsningen.

Om det er den rette publiseringsløsningen å velge for din virksomhet er noe NetConsulting kan bli med på å evaluere, basert på både funksjonalitet og budsjett.

NetConsulting tilbyr flere andre publiseringsløsninger og kan sammen med deg se hvilken som er best egnet. Netconsulting AS har kontorer i Sandvika v/Oslo.

Implementering av design i  WordPress, som mange andre publiseringsverktøy innen samme kategori (f eks. Expression Engine, joomla og Drupal), benytter «themes» («tema» på norsk). Disse temaene utvikles ved bruk av standard html/CSS og kan også inkludere andre kodespråk som JavaScript, og JavaScript-rammeverk som jQuery/mooTools. Selve kjernen bak ett hvert tema benytter seg av noe man kjenner i WordPress miljøet som «loopen». Dette er ett snitt med PHP kode som sitter i temaet og kommuniserer med WordPress-motoren for å levere selve innholdet man ønsker på siden. Det er her man virkelig opplever fleksibiliteten i at man kan plassere loopen hvor man vil i selve designet, og bruken av CSS tilrettelegger for nesten ett hver design behov.

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy