Profesjonelt design gir deg 10% fortrinn

Ikke bare florerer det med ulike skjermstørrelser og håndholdte enheter, men kravet fra kundene om at webdesignet skal oppleves profft og fungere slik at de finner frem med færrest mulig klikk øker stadig. Å lage webdesign som fungerer på kort og lang sikt vil spare bedriften din for mange feilinvesteringer de neste 4 årene. Vurder å gjøre det grundig første gang.

 

For å lykkes med å utarbeide et optimalt webdesign, så bør det være forankret  i en digital strategi.

Du må med andre ord ha en overordnet plan for hvordan du skal markedsføre firmaet ditt online. Hvilke kanaler skal du bruke og når skal du gjennomføre de ulike tiltakene for å lykkes med målsettingen din. Skal du markedsføre selskapet bare via en nettside, eller skal du også bruke andre kanaler som for eksempel sosiale medier?

 

Et optimalt design bør også planlegges i sammenheng med din innholdsstrategi

Å ha en innholdsstrategi betyr å ha en plan for hvordan man oppretter, publiserer og vedlikeholder alt innhold på sin nettside. Har du tid og ressurser til å bruke på å jobbe med å vedlikeholde alle tekstene og innholdet som lages på den nye nettsiden din? Hvis ja, flott! Du har sjans om å ha et profft webdesign også 3 måneder etter lansering. Hvis nei,  stopp og tenk! Nettsideinnholdet ditt vil sakte men sikkert dø, og uansett hvor fine bilder du bruker på siden din så vil den bli uproff pga manglende oppdatering i hverdagen. For å planlegge et webdesign som vil fungere i praksis, så vil du måtte tenke igjennom vedlikehold og videreutvikling av webløsningen når hverdagen starter. 

 

Hva er webdesign?

Webdesign er den visuelle tilnærmingen til en strategi. Man kommuniserer direkte med målgruppen og oppnår målbare resultater. I tillegg er et godt webdesign en sammensetting av en flott brukeropplevelse, en effektiv og logisk informasjonsstruktur, en hyggelig måte å finne frem og bruke websiden på og ikke minst flotte bilder og grafiske opplevelser. Her følger en mer grundig beskrivelse av hvert av disse fagområdene.

 

Brukeropplevelse
En god brukeropplevelse er viktig for å etablere langsiktige relasjoner og merkevare lojalitet. Brukeropplevelsen må være spesialtilpasset bedriftens mål og målgruppe, slik at man forsterker kundenes positive oppfatning.

 

Informasjonsarkitektur
En gjennomarbeidet informasjons- arkitektur er essensiell for å skape gode brukeropplevelser. Dette visualiseres i en strukturert oversikt over hvilket innhold som skal representeres

 

Interaksjonsdesign
Gjennom interaksjonsdesign tilrettelegger vi måten mennesker vil bruke og forholde seg til nettstedet. Målet er å synliggjøre strukturen på de ulike sidene og relasjoner mellom disse.

 

Visuell design
På grunnlag av informasjonsstruktur og wireframes utvikles webdesignet. Webdesignet er den visuelle utformingen som veileder brukeren til å finne ønsket informasjon og utføre spesifikke handlinger.

 

 

Om praktisk gjennomføring av designprosessen hos Netconsulting 

Gjennom mange års erfaring innen webdesign, designer vi nettsider som er mer enn bare form og farge. Vi har kompetanse som går lenger enn selve utformingen, og sørger for at din nettside har riktig kommunikasjon og god synlighet i søkemotorer.

Et godt design er like viktig for et ordinært nettsted som for en nettbutikk.
Netconsulting inkluderer alltid kunden gjennom hele webdesign-prosessen, fra oppstartsmøte til lansering. 

Netconsulting er godt kjent med svært mange publiseringsverktøy og hvilke begrensninger de eventuellt har med hensyn til implemenering av grafisk design. Kom innom våre lokaler i Oslo for en demonstrasjon.

Vi er forankret i den virkelige verden og lager webdesign som både ser bra ut, fungerer og som hjelper deg å kapre markedsandeler. Grunnen er at våre webdesignere har kompetanse innen søkemotoroptimalisering, slik at synlighet i søkemotorer som Google starter alt i designprosessen.

Et godt design må ha riktig kommunikasjon. Fortell hva du tilbyr dine kunder alt på første siden. Husk at de som kommer inn på nettsiden din fra søkemotorer bruker svært kort tid før de går videre til neste treff. Det er derfor kritisk at designet har fokus på dette.

Netconsulting har laget webdesign for flere hundre nettsteder på østlandet. Priser fra kr. 14.000,- + mva. for nytt design, eller redesign av nettstedet ditt. Vi kan også utføre enklere designjobber på timepris. Ta kontakt for pristilbud.
Netconsulting leverer også design for både responsiv webdesign og mobile nettsider.

 

Søkemotoroptimalisering

Et flott nettsted er ikke alltid nok. En må også arbeide for å øke synligheten i søkemotorer for å få mer trafikk på nettstedet. Netconsulting vil alltid ha fokus på søkemotoroptimalisering ved utforming av webdesign. Det har aldri vært viktigere med god synlighet i søkemotorer. Ofte kan en, med små og lite kostbare tiltak, øke trafikken til eget nettsted betydelig. Netconsulting har lang erfaring med søkemotoroptimalisering. En god webdesigner har kompetanse på søkemotoroptimalisering, slik at en unngår kompromisser når en skal implementere designet. Dette går blant annet på ting som bruk av fonter, flash, overskrifter og antall ord på sidene.

Netconsulting kan også tilby fotografering om dette er aktuelt.
Vi har kontor Oslo og Sandvika . Kontakt oss for en prat!

 

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy