Vi tilbyr komplett driftsavtaler for små og store firmaer

NetConsulting tilbyr alle tjenester du trenger for å drive en webløsning. Dette gjelder uansett om du driver et enkeltpersonforetak eller et stort konsern -  en hjemmeside, nettbutikk eller blogg. Les mer om vårt fleksible driftstilbud på denne siden. 

 

Etablering av domene 

Alle webløsninger som skal være synlig på Internett, må ha sin egen adresse (domene). Jo flere domener du har, jo flere innfallsporter kan kundene dine finne firmaet ditt på. Du har lov til å ha 20 ulike domener, og de kan alle "peke" til ditt hoveddomene. Tips: Velg domenenavn som inneholder firmanavnet ditt eller et produktnavn som kjennetegner det du tjener penger på. NetConsulting sine rådgivere kan hjelpe deg med å foreslå ledige domenenavn, samt å kjøpe disse til deg.  
Kontakt support@netconsulting.no for råd om hvilke domener du bør etablere, samt priser og informasjon om drift av disse.

Etablering av e-post 

En e-postadresse er det samme som postkassen som du bruker hjemme. Du har èn postkasse, men det kan komme mange brev med ulike navn på beboere/eiere av posten. Netonsulting tilbyr fritt antall e-postadresser til alle kunder. I forkant av lansering av en ny nettside vil en av våre konsulenter be om å få tilsendt en lsite med e-postadresser som du ønsker å få etablert. Disse settes opp på en slik måte at du og dine ansatte kan lese mail på deres datamaskiner, men samtidig få kopi på alle håndholdte enheter som lesebrett og mobiltelefoner.  

 

Webhotell

Alle tilgjengelige nettsteder trenger et webhotell.  Enten det gjelder en nettbutikk, en bedriftsside eller en privat hjemmeside så er det nødvendig med et webhotell for at andre skal kunne se din side på Internett.  

NetConsulting tilbyr webhotell med forskjellige ytelse. Den rimeligste webhotell-løsningen kalles "Felles webhotell". Prisene blir lave fordi mange bedrifter ligger på den samme webserveren og deler på ressursene. Fordelene er den lave prisen, men ulempene er at dersom èt firma kjører en stor uplanlagt markedskampanje så kan denne trekke så mye kapasitet ut av serveren at alle andre bedrifter sine nettsider kan oppleves som om at det er sene eller i periode at de "henger".  Denne løsningen passer for små firmaer som skal ha en startside som ikke er forretningskritisk for firmaet.

"Dedikerte driftsløsninger" er kraftigere og mer tilpasset bedrifter som driver en proff webløsning. Forretningskritiske webløsninger anbefales driftet på dedikerte servere. NetConsulting tilpasser serveren, slik at kunden sine ønsker å behov blir dekket.  Vi tilbyr Cloud computing eller sky-tjenester. 

 

Databaser og tekniske driftsløsninger

NetConsulting er en plattformuavhengig leverandør. Vi tar utgangspunkt i våre kunder sine behov og anbefaler plattformer og løsninger basert på kundene sin driftssituasjon og langsiktige firmautviklingsplaner. NetConsulting spesialiserer seg på leveranser av Linux-plattform, og php5 programvare på Symphony. Både våre egenutviklede løsninger og WordPress kjører og drifter på Linux. Av databaser så benytter vi SQL og MySQL. Vi forhandler også komplette Microsoft hostingløsninger for en del av våre kunder, og tilbyr dette også til nye bedrifter. 

 

Standard hostingavtale

Ved etablering av en ny malbasert nettside hos NetConsulting,  tilbyr vi standard hosting/driftspakker. Disse inneholder ett domene, fritt antall e-postadresser, medium webhotell med èn database. Det følger også med profesjonell drift av alle tekniske tjenester som trengs for å holde alt hardware oppe på et profesjonelt nivå. 

Inkludert i standard hostingavtale vedlikeholder våre konsulenter også den programmerte koden som nettsiden din benytter. Vi får melding fra 3-partner om endringer de planlegger å lansere, og jobber da i forkant av lanseringen med å tilpasse koden din, slik at alle ustabiliteter unngås. Nettløsningen din vil holde seg stabil, utansett om søkemotorer, browsere og andre endrer reglene sine. For 3.-parts publiseringsløsninger  gjelder egne avtaler. 

For 3-parts websystemer, som f.eks WordPress, videreutvikles og vedlikeholdes systemene av programmere verden rundt. NetConsulting bruker ikke tid på å vedlikeholde selve koden, og fakturerer derfor heller ikke for det. Kundene kan selv installere oppgraderinger, gratis, ved å følge beskrivelser som leveres av WordPress. 

For mer spesifikk innholdsbeskrivelse i hostingavtaler, kontakt support@netconsulting.no 

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy