NetConsulting tilbyr å utarbeide profilmanualer

Med en profilmanual kan du hjelpe deg selv, dine ansatte og leverandører med å markedsføre firmaet ditt på en helhetlig og profesjonell måte. En enkel profilmanual sikrer at firmaet ditt markedsføres på en helhetlig og profesjonell måte på tvers av markedsføringssteder. Dine potensielle kunder velger sannsynligvis å handle hos den leverandøren som virker proff - dersom prisene er noenlunde like. 

Put alternative text here : no

Når firmaet vokser og utvikler seg, så vil stadig flere personer bli involvert i å markedsføre firmaet ditt.

Du vil fra start ha behov for visittkort, e-post signatur mm. I vekstperioder vil du ha behov for å få utarbeidet annonser for blader, aviser mm. Mest sannsynlig vil du få behov for å sende ut brev og du vil ønske at brevarket ser profft ut, og at det ligner på konvoluttene dine.  For å få laget disse tingene vil du kontakte designere i ulike firmaer. 

Et godt råd er: Tenk langsiktig og smart fra start. Husk at uten klare og tydelige retningslinjer så vil alle disse designerene gjette på hvilke fonter, farger mm som er brukt, - og til syvende og sist lage noe de selv synes ser bra ut. Firmaet ditt vil ende opp med mange ulike stiler, farger og dette vil kunder og potensielle kunder oppleve som uprofft. 

En profilmanual vil gi deg, dine ansatte og innleide konsulenter et profft arbeidsverktøy de kan bruke når de skal markedsføre firmaet ditt. En profilmanual sikrer ikke bare hvor proffesjonelt firmaet ditt vil oppfattes av potensielle kunder, men den vil også bidra til å øke jobbtilfredshet blant ansatte og innleide konsulenter. Fornøyde ansatte blir gjerne lengre i selskapet, før de slutter. Ingenting er rimeligere og tryggere enn å bruke de samme innleide konsulentene til arbeid, så fremt du er fornøyd med jobben de gjør. Du får mer for pengene frem i tid ved å investere i et godt arbeidsverktøy nå. 

 

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy