Å lykkes på internett krever mer enn bare en pen nettside. For at du skal få mest ut av din websatsning tilbyr vi personlig rådgiving, rådgiving i grupper (workshops) og kurs.


Digital Strategi

Hvor skal dere være og hva skal dere kommunisere i disse kanalene? – Et viktig spørsmål med et enda viktigere svar. Det gjelder å få best mulig utbytte av sin egen nettside, app og sosiale medier, uansett hvor man velger å være. Den digitale mediemiksen din bør optimaliseres slik at den skaper en tydelig profil i markedet. Til syvende og sist skal den også utløse de handlingene dere vil at brukerne skal utføre. Med en tydelig strategi med fokus på praktisk gjennomføring får dere en retning og plan for satsingen. Vi hjelper deg med å komme dit du vil


For bestilling av personling rådgiving og deltakelse på workshop: salg@netconsulting.no

Under finner du mer informasjon om de ulike kursene vi tilbyr akkurat nå. Du kan melde deg på ved hjelp av skjemaet nederst på siden.

Grunnkurs CMS
Dette er kurset for deg som trenger en innføring i hvordan du bruker publiseringsverktøyet vårt, eller for deg som trenger en oppfriskning i hvordan det brukes. Vi går i gjennom alt det grunnleggende, fra å sette opp en side til å legge inn tekst og bilde.

Videregående kurs CMS
Et kurs for deg som behersker de grunnleggende funksjonene i publiseringsverktøyet, og som ønsker å lære enda mer. På dette kurset får du blant annet opplæring i hvordan du kan endre dine maler, og å administrere nye brukere.

Søkermotoroptimalisering 1
Et grunnleggende kurs for hvordan søkermotoroptimalisering fungerer. Her går vi gjennom alt fra hvordan nøkkelord benyttes, til hvordan hvordan man kan bruke innhold på nettsiden for å oppnå høyest mulig plassering på Google.

Søkermotoroptimalisering 2
Et videregående kurs for deg som allerede kan det grunnleggende om søkermotoroptimalisering. Her går vi mer i dybden og tar for oss det mer avanserte.

Photoshop
Dette kurset gir en innføring i programmet Photoshop. Her får du opplæring i de viktigste funksjonene, som å kunne: hente opp bilder, optimalisere for web, redigere størrelse, tyngde, farger og kontraster på bilder.

 

Meld deg på kurs her


Hva er inkludert? På kurset gjennomgår vi all nødvendig informasjon i et behagelig tempo.Vi har fokus på at du som kunde skal lære og forstå på best mulig måte. Du får med deg alt kursmateriell vi gjennomgår. I tillegg deles det ut referat, slik at du kan repetere kurset på egenhånd når det skulle være nødvendig.

Meld deg på Online og få 10% rabatt!

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy