Gode tekster fører deg nærmere salg og høyere på søkemotorene

Nettstedet ditt trenger tekster som presenterer bedriften og tjenestene dine på en riktig og god måte. Tekstene må gjenspeile bedriftens personlighet og utløse den handlingen du ønsker fra nettbrukeren. Vi sørger for at tekstene dine blir lagt merke til.

 


Netconsulting tilbyr å utforme salgstekster 

Kundene kjenner firmaet, produktene og tjenestene sine best selv, men mange mangler erfaring med å skrive salgsrettede tekster som får kjøperen til å ta kontakt. I slike tilfeller tilbyr Netconsulting seg å utforme utkast til salgstekster, slogans og salgsbudskap som vi presenterer for kunden og ev. spisser/gjør mer presise sammen. Dette fører mange kunder raskest mulig i mål. 

Netconsulting er kvalifisert for salgsrettet tekstarbeid. Medarbeidere med markedsføringsutdanning, lang erfaring med arbeid med å skrive - og å holde i kurs i hvordan man skriver for web, samt lang IT-erfaring med arbeid innen ulike bransjer. Vi har utformet tekstutkast for større bedrifter, som Orkla Foods m/Grandiosa pizzakampanje, Gjensidige Forsikring, Nettavisen Meglerguiden, Fargerike m.flere siden 2003. Vår erfaring skulle kunne hjelpe deg og ditt firma til å få webtekstene så effektive som mulig ved lansering. Målet er å få kundene dine til faktisk å handle, kontakte deg eller å lese de sidene du ønsker at de skal lese. Målsettingen bestemmer du. Våre konsulenter tilpasser seg dine ønsker og behov. Netconsulting tilbyr å skrive tekster for søkemotoroptimalisering (SEO)

For at websidene dine skal vises høyest mulig på søkemotorene sine søkeresultatsider - gratis -, så er det ingen vei utenom å skrive tekster på en slik måte at de blir funnet og indexert. Mange av våre kunder skriver utkast til egne tekster, for så å be oss om å optimalisere de for søkemotorer, som Google. Vi tilbyr alle kunder kurs i hvordan de selv kan skrive optimale tekster for Google, men mange ønsker bare å få det ordnet. I slike tilfeller hjelper vi gjerne med å optimalisere tekstene og innholdet, slik at de største søkemotorene sine nyeste krav & regler blir implementert. 

Netconsulting måler alltid arbeid vi gjør. Ved innholdsoppdrag måler vi alltid effekt av innsatsen vår, ved å etablere Google Analytics ved start og lese av statistikk x uker frem i tid. Etter et avtalt antall uker så gjennomførerer vi en kort analyse og justerer innholdsarbeidet vi har gjort for å ta høyde for Google Analytics sine anbefalte tiltak for max synlighet.  I større innholdsprosjekter gjennomfører vi alltid en teknisk analyse m/oppfølging i tillegg. 

Les mer om Netconsulting sine tilbud for hjelp til søkemotoroptimalisering 

 

 

 

 


Ønsker du enda mer effekt av nettsiden?

Hvis du har valgt et optimalt publiseringsverktøy og fått sydd designet ditt på koden på en korrekt måte - da må tekstene og innholdet jobbes med. Organiske søkeresultater kan imidlertid ta tid før de generer plassering på den siden du ønsker - og i slike tilfeller må du betale deg opp på listene. 

For å få umiddelbar synlighet på Google, så må du kjøpe annonseplass. For eksempel så tilbyr Google ulike pakker, og Netconsulting forhandler Google AdWords. 

Er søkemotormarkedsføring (SEM) veien du vil gå?

Kontakt oss for en prat

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy