Vi er plattformuavhengige

Vi er plattformuavhengige, noe som er til glede for samtlige av våre kunder. Strategien vår er klar: vi skal bruke åpen kildekode. Derfor har vi opparbeidet oss en solid fagkompetanse innen anerkjente og fleksible publiseringsplattformer som eZ Publish, Wordpress, Joomla og Magento.

 

Webapplikasjoner

Vi har solid kompetanse på utvikling av forretningskritiske webapplikasjoner som bidrar til å løse viktige oppgaver i våre kunders hverdag og daglige drift.

Fordelene med å velge en webapplikasjon fremfor å utvikle egen programvare er mange. Man slipper installasjon – og blir dermed uavhengig av både plattform og lokasjon. Så lenge man har en nettleser og Internettforbindelse har man full tilgang til systemet. I tillegg oppnår man en langt mer smidig og effektiv utrulling av ny funksjonalitet, da brukerne slipper å laste ned og installere nye versjoner og oppdateringer.

 

Front-End programmering

For å dra nytte av den funksjonaliteten og de mulighetene moderne nettlesere gir oss, må man benytte det siste innen front-end-teknologi. I NetConsulting AS har vi flere front-end-eksperter som bygger unike nettsider med html5, css3 og jQuery. Resultatet er imponerende nettsider med funksjonalitet som bidrar til økt brukervennlighet og en unik brukeropplevelse.

Samtidig er det viktig å ivareta funksjonalitet og brukervennlighet i eldre nettlesere. For å sikre at alle som besøker nettsiden opplever den samme grad av brukervennlighet og tilgjengelighet, kjører vi alle våre nettløsninger gjennom omfattende tester innen lansering.

 

Les om neste fase: Testing og lansering

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy