Blogg

Nå er tiden å starte med Kunstig intelligens

Med kunstig intelligens, som Chat GPT4, kommer vi til å se flere endringer de neste 10 årene, enn verden har sett de siste 100.
De bedriftene som ikke tar i bruk AI i sin drift, sies å ikke ville eksistere om 10 år.

Ta kontakt for å lære om hvordan vi forenkler vår arbeidsdag. Ring 23 27 16 00

Les mer

Netthandel - kommet for å bli

Vi børster støvet av en artikkel i e.24.no som ble publisert for noen år siden, men som er like aktuell i dag som det den var da:

 

"Norsk e-handel har mer enn doblet seg, fra 51,8 milliarder kroner i omsetning i 2012 til 105 milliarder kroner i 2017. Og den digitale kjøpefesten vil bare fortsette.

Det kommer frem i rapporten Norsk e-handel 2017 fra DIBS by Nets, et ledende selskap innen betalingsløsninger på nett.

Samtidig ligger USA vanligvis 6–7 år foran oss i digitaliseringen av forretningslivet, skriver e-handelsekspert Patrik Müller i rapporten, og fortsetter:

«En av de mest iøynefallende tendensene som finner sted i USA akkurat nå, er at fysiske butikker stenger. Prognoser viser at opptil 9000 fysiske butikker må stenge dørene i løpet av det neste året. Og i løpet av syv år vil en firedel av alle amerikanske kjøpesentre være stengt».

 
Les hele artikkelen her

 

Les mer

Hvordan lykkes med Sosiale Medier markedsføring?

Sosiale medier har kommet for å bli. Det er ingen vei utenom. Har du ikke startet enda så er det bare å brette opp ermene å komme i gang. Les om hvorfor du bør komme i gang og få konkret hjelp til å dra nytte av sosiale medier.

Les mer

Slik optimaliserer du nettsiden din for Google

I deg bruker over 97% av oss Google når vi søker etter informasjon på nett. Dette betyr at målet ditt bør være å gjøre det du kan for å få nettsiden din best mulig synlig på Google sine søkeresultater. 

I denne bloggposten forteller vi deg hva du kan gjøre selv, helt gratis, for å søkemotoroptimalisere nettsiden din. Merk at du må ha et publiseringsverktøy i bunn som gir deg muligheter og/eller kompetanse i HTML-programmering.

Les mer

Kom i gang med Blogg. Slik gjør Vi det

Har du lurt på hvordan du skal komme i gang med å lansere en Blogg? Les om hva og hvordan vi gjør det.

Les mer

NetConsulting lanserer Blogg

Vi vil blant annet skrive om hvordan man lykkes med å tiltrekke besøkende til nettsiden sin. Les om hvorfor vi starter Blogg og hva vi tenker om dette prosjektet.

Les mer

Kontakt
Support 23 27 16 00
E-mail oss
Man-Fre 10-14

NetConsulting AS, PB 47, 1300 Sandvika

All rights reserved
@2002-2023  NetConsulting AS 

 
Personvern  Cookies policy