Blogg

Hvordan lykkes med Sosiale Medier markedsføring?

Publishert: 30-11-2016

Sosiale medier har kommet for å bli. Det er ingen vei utenom. Har du ikke startet enda så er det bare å brette opp ermene å komme i gang. Les om hvorfor du bør komme i gang og få konkret hjelp til å dra nytte av sosiale medier.

Hvordan lykkes med Sosiale Medier markedsføring?

 

Mulighetene på nettet forandrer seg i en rasende fart. Det blir ofte sagt at verden har forandret seg mer på de siste 50 år enn i hele menneskets historie. Mange mener at verden vil forandre seg enda mer de neste to årene! Vi har lest rapporter som med grundig analyse fastslår at så mange som 40 % av de 500 største bedriftene i USA vil være borte de neste 5 årene. Det mange ikke har tatt inn over seg er at vi lever under den tredje industrielle revolusjonen. Det er bare det at den skjer ikke over 50 år - den skjer mens du leser denne artikkelen.
 

Vi er midt oppe i en flodbølge av forandringer, utfordringer - men aller mest muligheter. De som ikke ser hva som er i ferd med å skje og møter disse utfordringene kommer garantert til å være blant taperne.

Sitatene er hentet fra selskapet Cloudnames, men det er ikke ny eller revolusjonerende informasjon. Bill Gates skrev om at dette ville skje allerede i 1999. Boken hans "Ledelse med tankens kraft" anbefales nå bare som et historisk dokument til deg som er virkelig interessert i emnet. Til resten anbefaler vi at du prioriterer tid til å sette deg inn i problemstillingen over, slik at firmaet ditt vil være blant de som drar nytte av de nye mulighetene og blir blant vinnerne.

Nederst finner du en veiledning som beskriver hvordan du kan gå frem for å lykkes. Den er satt sammen av selskapet Cloudenames og oppsummerer mye av det de beste innen sine felt internasjonalt dokumenterer og påstår er dagens fakta.

Vi vil komme tilbake med råkilder, men gjør deg gjerne opp egne meninger og hold oss og våre andre kunder oppdatert med dine erfaringer.

Hvis du ønsker å diskutere noen av problemstillingene så kontakt meg gjerne.  Bruk kommentarfeltet under eller gjør som Dagbladet startet med denne uken - flytt dialogen direkte på våre Facebooksider : ) 

 

Janne Sveen
Daglig leder

Legg inn din kommentar
(Obligatorisk)
(Blir ikke publisert Obligatorisk)
(Skriv det du ser i den blå boksen)

NetConsulting AS - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud