Blogg

NetConsulting lanserer Blogg

Publishert: 03-11-2016

Vi vil blant annet skrive om hvordan man lykkes med å tiltrekke besøkende til nettsiden sin. Les om hvorfor vi starter Blogg og hva vi tenker om dette prosjektet.

NetConsulting lanserer Blogg

NetConsulting har i alle år fulgt opp kunder på telefon og i møter minimum to ganger i året. På disse statusmøtene har vi gitt gratis tips og råd om hvilke tiltak firmaet burde gjennomføre for å lykkes best mulig med nettsiden og nettmarkedsføringen sin. Nå tar vi skrittet videre og legger ut en del av denne informasjonen på nett.

Det er flere grunnen til at vi starter blogg.
Informasjonsmengden som finnes i dag er langt større enn det den en gang var. Folk har også blitt vant til å hente informasjon- og orientere seg på nett selv. Det forventes at all relevant informasjon skal finnes tilgjengelig online slik at man kan finne informasjon akkurat når man ønsker/trenger det. I tillegg forventes det av alle oppegående selskaper at de holder graden av kundeservice oppe og bruker mulighetene som finnes. Vi har alltid vært stolt av å jobbe i et tidsriktig rådgivingsfirma. Nå digitaliserer vi en del av rådene våre og håper at bloggen vil dekke noen av behovet til de som søker hjelp mellom statusmøtene.

Det er en rekke utfordringer med å drive en blogg - så ærlig skal vi være. Det er tidkrevende å holde en blogg oppdatert på det nivået som forventes i dag. Innholdet skal være tipp topp relevant og alle tanker skal komme fra deg/oss som firma. Det er flere av våre kunder som allerede har kjent på tidsklemma og på fortvilelsen av å ikke ha en egen markedsansvarlig som bare kan ta seg av oppdatere alle disse kanalene man skal bruke. Vi i NetConsulting er i samme situasjon. Sannheten er imidlertid at de fleste selskap i Norge har relativt få ansatte og de fleste mangler en markedsavdeling å kunne henvende seg til. Da har man valget... Skal man la være å bruke nye måter å snakke med kundene på eller skal man gjøre så godt man kan?  

Vi har  bestemt oss for å forsøke å hjelpe kundene våre på en best mulig måte, med de ressursene vi har. Det blir kanskje ikke perfekt og for at vi skal lykkes så må vi ta noen snarveier. Vi håper imidlertid at vi skal kunne gå foran som et godt eksempel på hvordan man kan holde en blogg oppdatert, til tross for begrensede ressurser.  

Vi håper at du vil få litt nytte av materiellet vi legger ut og ønsker deg lykke til med firmadriften!


Ta gjerne kontakt med meg hvis du har spørsmål.

Janne Sveen
Gründer og daglig leder

Legg inn din kommentar
(Obligatorisk)
(Blir ikke publisert Obligatorisk)
(Skriv det du ser i den blå boksen)

NetConsulting AS - tel 23 27 16 00 - post@netconsulting.no

Be om priser og tilbud